Founded in 1986, Shijiazhuang Kidney Disease Hospital has always been adhering to the concept that taking patients as the centre of our service.

Our Services

复件 Experts.jpg

IMG_0374.jpg

IMG_0384.jpg

* Recommend you excellent nephrologist, individualized treatment and top hospitals based on your overall illness conditions.

* Provide the global latest news and information about drugs, treatments and some other remarkable findings and studies on Kidney Disease.

* Provide free online consultation about your illness condition or give you professional advices via other approaches like email, phone.

* Offer a systemic introduction of different types of Kidney Disease including causes, diagnosis, treatment, common knowledge, etc. They can help you have a better understanding of your disease.

We can help the patients and families to better manage their Kidney Disease and help them experience less depression, anxiety, pain and isolation remarkably.

*We provide free pick-up service from Captical International Airport in Beijing. Please contact us at least one day in advance.Kindly let us know the patient's name,flight number,estimated arrival time and any other important information.