Founded in 1986, Shijiazhuang Kidney Disease Hospital has always been adhering to the concept that taking patients as the centre of our service.

Our Environment

Shijiazhuang Kidney Disease Hospital is located in Shijiazhuang, the capital city of Hebei Province. It was founded in 1986 and has already been a modern Nephrology Institution with a system of medical treatment, teaching and research after 28 years’ development.

hospital1.jpg

The scale of the hospital. Shijiazhuang Kidney Disease Hospital is the largest kidney disease specialized hospital with the most complete equipments in China. The construction of the hospital was designed and projected according to the standard of fully-good first class specialized hospital of the government. The hospital covers an area of 48,000 acres and the total building area is 66,000 ㎡. It is divided into four inpatient buildings A,B,C,D and two multiple-use buildings E and F. There are 1320 staff members and 1090 open beds. Our hospital is one of the kidney disease specialized hospitals with the largest scale and the most abundant medical power.