Ambassador of Senegal pay a visit to our hospital

Recently we welcomed friends from afar, Senegal ambassador and the wife to visit our hospital.

After entering the hospital, Senegal ambassador visited blood purification room and clinical laboratory, they show a big interest in our advanced equipment and scale.

After coming out from the clinical laboratory, Senegal ambassador and his wife came to the Chinese medicine pharmacy accompanied by our staff, and traditional Chinese medicine orange peel of in our hospital developed an interest.

Then, they came to the international department. In the international department, the wall of the "family" attracted the ambassador, the ambassador and his wife took photos with accompanying staffs.

After understanding the international situation, the accompanying staffs introduced the core technology in our hospital, and they took notes for the treatment combine traditional Chinese and western medicine, And visited our fumigation room personally, experienced the unique feature of TCM treatment.

When he left, Senegal ambassadors and our leadership swap business CARDS and strengthened the further friendship.

TAG:Senegal ,Ambassador, visit