13 ambassadors gathered in Beijing hospital of traditional Chinese medicine, international hospital gain a favorable reception.

Yesterday, we ushered in the Beijing 2017 garden hospital of traditional Chinese medicine Spring outgoing Festival opening ceremony with the feelings of excitement, 13 ambassadors that came from Lebanon, Tunisia, yemen, Jordan, Oman, Morocco and so on came to our hospital to attend this opening ceremony.

During this opening ceremony the general manager Cao and 13 ambassadors give very sincere wishes to our new hospital of traditional Chinese medicine. At the same time we invited professor LiYuanqing who also is China's President of Arab exchanges to attend the opening ceremony, his words ensure the curative effect and the necessity of our Beijing hospital of traditional Chinese medicine l, and these words played a great incentive for our future work.

After the opening ceremony, the ambassadors visit the hospital, and give a great affirmation to our facilities and traditional Chinese medical technology.

A beautiful location

Tidy ward environment

Comfortable room facilities

Advanced medical equipment

Our hospital include leisure area, treatment area, family accommodation area, staff accommodation area and comprehensive service, the hospital facilities can provide patients a comfortable and quiet platform to recover their bodies. After the visit, ambassadors said they wanted to bring friends to enjoy the treatment of traditional Chinese medicine, and they would introduce more friends to the international hospital.

After see this, do you want go this hospital to enjoy the treatment? To experience the different Beijing hospital of traditional Chinese medicine.

TAG:ambassador, international hospital ,Beijing hospital of traditional Chinese medi