Today we warmly welcome friends, your excellency Dr. Anwar Yusuf Abdulla, from afar, ambassador of Kingdom of Bahrain visit our hospital.

When entering our hospital, the ambassador expresses his intention to have a further mutual cooperation between our two countries. He feels quite happy to come to our hospital to have a further understanding of our specific traditional Chinese medicine therapy.

After giving the speech, the ambassador visits blood purification room and clinical laboratory, they show a big interest in our advanced equipment and scale (Now we have fifty purification equipment to assistant the treatment).

He also visits our blood testing room, which attracts his great interests. After visiting the room, he has a visit to the clinical laboratory, too. Then the ambassador comes to our Chinese medicine pharmacy accompanied by our staff, he feels it amazing to treat with TCM.

Coming to the International Department, he meets several patients from different countries to get an exact understanding of the efficacy of our characteristic treatments.

Then he is attracted by the wall of the "Family Portrait". After the talking with the patients, the ambassador takes photos with our accompanied staffs.

Finally, he is satisfied with our hospital and shows an esteem to our treatments. And he invites our Dean. Cao, accompanied staffs and other medical workers to Bahrain to pay a visit. He expects the further cooperation with our hospital to strengthen the relationships between our two companies!

TAG:Ambassador of Kingdom of Bahrain visits our hospital, further cooperation,TCM