13 Countries Along the Silk Route Got Together at Beijing Tongshantang Hospital of Traditional Chinese Medicine .

During the Belt and Road Forum for International Cooperation, ambassadress of 13 countries along the route including Algeria, Bahrain, Iraq, Libya, Maldives, Morocco, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Sultan, Tunisia, and Yemen were invited to visit Beijing Tongshantang Hospital of Traditional Chinese Medicine.

Mrs.Xu, the president of hospital, warmly received them and introduced the origin and pharmacology of Traditional Chinese medicine and our characteristic treatment.

1.Beauties of 13 countries

2.Inside and outside scenery of our hospital

3.Convenient environment

4.Our teams of translators

5.Comfortable wards

6.Advanced equipment show

7.Area of Traditional Chinese Medicine recuperating

8.Leisure area inside of hospital

9.Muslim culture

Beijing Tongshantang Hospital of Traditional Chinese Medicine follow closely the national strategy of “the belt and road ”,undertake the responsibility of health industry .

We would like to do best to benefit people all over the world ,and contribute our power to our country !

TAG:kidney disease hospital,traditional Chinese medicine